Emrah KARA - Okul Müdürü

BALIKESİR/Edremit doğumlu, evli ve 1 kız, 1 erkek çocuk babasıdır. İlk, orta ve lise eğitimini Balıkesir ili Havran ilçesinde tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini Niğde Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği´nde tamamlamış olup, Yüksek Lisansını Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Bölümünde tamamlamıştır. Meslek hayatına 2009 yılında başlamış olup sırasıyla Muş İli Bulanık İlçesi Elmakaya İlköğretim Okulu ve aynı ilçe Gümüşpınar İlköğretim Okulu´nda Öğretmenlik, Şanlıurfa ili Viranşehir ilçesi Koşullu İlköğretim Okulu Müdür Yetkili Öğretmenlik aynı ilçede Yolbilen İlkokulu Öğretmenlik, Şanlıurfa ili Birecik İlçesi Abdulgaffur Erkan İlkokulu Öğretmenlik, Adana ili Feke İlçesi Musalar İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmenlik, Adana ili Aladağ İlçesi Yetimli İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmenlik, Adana ili Yüreğir İlçesi Kadıköy İlkokulu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük yapmış olup; okulumuzda 2022 Haziran ayında Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır.